Безплатните чадъри по морето това лято изведнъж се сдобиха със 

...
Безплатните чадъри по морето това лято изведнъж се сдобиха със 
Коментари Харесай

Безплатните чадъри получиха символични такси и индивидуален подход на места

Безплатните чадъри по морето това лято внезапно се снабдиха със  " алегорични такси " и " самостоятелен метод " по места. Това стана ясно от думите на министъра на туризма Николина Ангелкова пред Българска национална телевизия.
Текстовете, с които ще се регламентира това са в закона, който ще размени този за изключителното състояние, което следва да бъде гледано в пленарна зала след няколко часа. Вчера предложенията към този момент получиха одобрениeтo на парламентарната Комисия по правни въпроси, а с тях кабинетът предлага ограниченията за справяне с пандемията от COVID-19, както и ограничението на икономическите последствия от нея, които да бъдат прилагани след края на изключителното състояние. Срокът му изтича на 13 май, а държавното управление взе решение да не предлага неговото удължение.
Оказа се, че за множеството значими решения в бранш " туризъм " сега, се чакат решенията на Европейската комисия, котио на 131 май би трябвало да предложат пакет с суказания и рекомендации за пътуванията както и ограничения за финансово подкрепяне на сектора в Европа.
Министър Ангелкова по този начин и не отговори на въпроса - кой ще посети българското Черноморие и дали разчитайки на вътрешен туризъм министерството е направило планове какъв брой ще са българите, които имат необработен заплатен годишен отпуск и средства, с цел да почиват.

Иначе министерството и сектора работят за действително начало на сезона от 1 юли. " За страдание – ще започва с доста незнайни. Ние, разчитайки на оптимистично-реалистичната прогноза, приготвяме сезона. Разчитаме на вътрешния туризъм, само че би трябвало да знаем и по кое време другите страни ще отворят туристическите пътувания, по кое време ще възстановят полетите, какви ще са единните стандарти в туризма. ", акцентира тя.

И вместо за родния екскурзиант, тя заприказва за договарянията с Германия и Чехия - за привличане на непознати туристи по българското Черноморие.
Таблоид разпалва фантазиите на британците за безвъзмезден Слънчев бряг това лято
 

Очаквайте подробности
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР